Prisliste

OLIVERS CLASSIC foder er fremstillet af de bedste råvarer af høj kvalitet, og de kornsorter, som anvendes i foderet er havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten. OLIVERS Classic foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.

OLIVERS Grain Free foderserie uden korn er udviklet til hunde som ikke tolererer kornprodukter eller gluten – samt til hunde- og katteejere, der bare ikke ønsker korn i deres dyrs foder. Kulhydratkilderne i disse produkter er kartofler og ærter. OLIVERS Grain Free foder, har som alt OLIVERS foder kød som 1. ingrediens, og er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller antioxidanter.

OLIVERS MAX MEAT tager udgangspunkt i hundens naturlige kost som kødæder og lægger sig op af BARF ideologien, som flere og flere hundeejere tager til sig. Foderet har et ekstra højt indhold af kød. Hele 80% af ingredienserne i dette foder er af animalsk oprindelse – deraf hele 68% fersk kød.

Classic Pris
Kylling 12 300,00 kr
Grain Free Pris
Kylling 12 kg 340,00 kr
Lam 12 kg 370,00 kr
Hvalpefoder (små piller eller medium) 12 kg 370,00 kr
Weight Control 12 kg 370,00 kr